Despre noi


ELJ Automotive SA face parte din grupul NCH Advisors Inc inca din anul 2006, grup printre a carui membrii se afla companii din domeniul IT, companii din domeniul de brokeraj, companii din domeniul bancar, companii din industria alimentara, companii cu profil industrial care activeaza in domeniul productiei sau al serviciilor si companii din domeniul real estate.

Specializata in productia de componente auto si non-auto, realizate prin injectie, suflare de mase plastice si asamblare, dezvoltatoare de proces si produs conform standardului IATF 16949 / 2016 si cerintelor specifice ale clientului, ELJ Automotive SA este situata in localitatea Titu, jud. Dambovita.

Cu un numar de peste 430 angajati, suntem unul dintre principalii furnizori de repere din material plastic pentru industrie din Romania.

Suntem o echipa tanara si dinamica, ce intelege importanta oferirii de servicii si produse de inalta calitate, si alaturi de experienta de peste 30 de ani in domeniul auto, continuata prin preluarea sectorului auto al ELECTROAPARATAJ, am invatat sa ne optimizam costurile de productie astfel incat sa putem oferi produse de inalta calitate la costuri competitive.

Orientarea spre clienti, ale caror cerinte din ce in ce mai ridicate atat din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ, a determinat investita de 7,4 mil. Euro, prin intermediul careia s-au achizitionat noi utilaje, ajungandu-se la un parc ce cuprinde 68 de masini de injectie cu capacitate de 50-1700tf si 4 masini de suflat cu capacitate de 2-4 kg/piesa, acesta calificandu-ne ca fiind firma cu una dintre cele mai mari capacitati de procesare mase plastice din Romania.

Laboratorul ELJ Automotive ofera facilitati de masurare 3D, testare a materiei prime (indice de curgere, viteza de ardere, continut de cenusa, etc.) si cantarire de acuratete, laborator ce se afla in curs de validare de catre clientul nostru Automobile Dacia S.A.

Suntem pregatiti sa oferim beneficiarilor nostri managementul complet al proiectelor in domeniul productiei de articole din materiale plastice dupa cum urmeaza:

- proiectare de produs din materiale plastice;
- proiectare de matrite de injectat pentru produse din material plastic;
- proiectare tehnologica;
- constructie de matrite de injectare si suflare corpuri cave;
- injectarea pieselor din materiale termoplastice: PE, PP, PPT, PP+FS, PA, PA + FS, ABS, ABS – PC, POM, PET, PBT, PET + FS, PBT+FS, PBT-PC, etc, cu masini cuprinse intre 50 – 1700 tone forta;
- extrudare – suflare (traditionala si cu aspiratie) a pieselor din materiale termoplastice; LDPE, HDPE, PPH, PPK, PA, PA + FS, pentru repere de pana la 4 kg greutate;
- logistica si transport

Avantajul nostru il constituie experienta de peste 30 ani in domeniul auto, domeniu recunoscut ca unul dintre cele mai exigente domenii din sectorul productiei de mase plastice, unde procesul de productie este optimizat la cel mai inalt grad, astfel incat sa se poata oferi beneficiarilor produse de un ridicat nivel calitativ, cu costuri de productie minime.


Prin absorbtia Energoutilaj SA - o companie romaneasca de servicii pentru sectorul de constructii, fondata in 1949 - ELJ Automotive S.A. a dezvoltat incepand cu anul 2014 o noua linie de business: manipulare si transport de sarcini grele.

Preluand experienta de 65 de ani a Energoutilaj in prestarea de servicii cu macarale mobile & transport agabaritic, Sucursala Bucuresti a ELJ Automotive actioneaza ca unul dintre principalii prestatori de servicii cu utilaje de santier pentru proiectele de constructii civile si industriale din Romania.

ELJ Automotive Sucursala Bucuresti (Energoutilaj) are capacitatea de a va pune la dispozitie rapid - in conditii de siguranta si oriunde doriti in Romania - macaralele si semiremorcile cele mai potrivite pentru lucrarile dumnevoastra, deservite de operatori permanent instruiti la cele mai inalte standarde de siguranta din domeniu.

Intr-o perioada care se remarca prin competitie acerba am transformat intr-o prioritate siguranta clientilor, a angajatilor si a publicului larg, fiind decisi sa continuam investitiile pentru imbunatatirea standardelor de securitate. Siguranta completeaza promisiunea noastra ferma de a asigura clientilor nostri servicii de inalta calitate.


ELJ Automotive SA detine un portofoliu imobiliar cu potential de dezvoltare, care acopera zonele de sud, est si centrala a Romaniei. Activitatea de inchiriere a ELJ Automotive vizeaza spatii nerezidentiale (in principal industriale, dar si cu destinatie recreativa) din Bucuresti si alte 9 localitati din judetele Sibiu, Prahova, Bacau, Neamt, Braila, Mehedinti, Hunedoara si Valcea.

Gasiti in portofoliul nostru spatii de inchiriat cu suprafete intre 100 mp si 30.000 mp, la diverse niveluri de pret. Suntem flexibili si deschisi fata de chiriasi in ceea ce priveste amenajarea spatiului inchiriat conform necesitatilor acestora, urmarind sa oferim clientilor libertate de miscare pentru bugete decente.

Oferim chiriasilor nostri consultanta individuala si transparenta in negociere, incepand de la faza de vizionare pana la mutarea efectiva si demararea activitatii proprii in spatiul inchiriat. Directorul de inchirieri este persoana de contact care va sta permanent la dispoziţie oferindu-va suportul necesar din faza de identificare a necesarului de spatiu pana la faza finala de închiriere.