Real Estate

Bucuresti, Sector 4 Str. Actiunii, nr. 26

Plot Area = 31.285 mp
Built Area = 13.101 mp

Disponibile pentru inchiriere spatii industriale pentru productie / depozit si spatii pentru activitate de birou. Acces auto si TIR din Str. Actiunii sau Drumul Bercenarilor.

Bucuresti, Sector 4 Str. Actiunii, nr. 48-50

Plot Area = 9.775 mp
Built Area = 4.079 mp

Disponibil pentru inchiriere spatiu amenajat pentru activitatea de service autoturisme si camioane. Acces auto si TIR din Str. Actiunii.

Bucuresti, Sector 4 Drumul Bercenarilor, nr. 60

Plot Area = 13.376 mp
Built Area = 85 mp

Disponibil pentru inchiriere spatiu amenajat pentru activitati sportive, dotat cu gazon natural, dusuri si tribuna pentru public. Acces auto din Drumul Bercenarilor.

Bacau, jud. Bacau Str. Constantei, nr. 7

Plot Area = 5.720 mp
Built Area = 1.170  mp

Disponibile pentru inchiriere spatii industriale pentru productie / depozit si spatii pentru activitate de birou. Acces auto si TIR din Str. Constantei.

Chiscani, jud. Braila Sat Chiscani

Plot Area = 6.587 mp
Built Area = 1.076 mp

Disponibile pentru inchiriere spatii industriale pentru productie / depozit si spatii pentru activitate de birou pe platforma industriala Chiscani. Acces auto si TIR.

Vetel, jud. Hunedoara Sat Mintia, Str. Barajului

Plot Area = 13.293 mp
Built Area = 0 mp

Disponibil pentru inchiriere teren in vecinatatea termocentralei Mintia. Adecvat pentru constructii de depozite sau spatii de productie. Acces auto si TIR din drumul comunal.

Izvoru Barzii, jud. Mehedinti Sat Halanga

Plot Area = 6.106 mp
Built Area = 718 mp

Disponibile pentru inchiriere spatii industriale pentru productie / depozit in vecinatatea platformei RAAN Romag Termo. Acces auto si TIR.

Piatra Neamt, jud. Neamt Aleea Tiparului

Plot Area = 1.194 mp
Built Area = 0 mp

Disponibil pentru inchiriere teren in zona periferica a municipiului Piatra Neamt. Adecvat pentru depozitare bunuri neperisabile sau parcare auto.

Campina, jud. Prahova Str. Orizontului, nr. 10

Plot Area = 9.775 mp
Built Area = 4.079 mp

Disponibile pentru inchiriere spatii industriale pentru productie / depozit si spatii pentru activitate de birou. Acces auto si TIR.

Slanic Prahova, jud. Prahova Calea Ploiesti, nr. 52

Plot Area = 4.763 mp
Built Area = 1.959 mp

Disponibile pentru inchiriere spatii industriale productie / depozit si spatii birouri. Posibilitate de schimbare a destinatiei spatiului - zona pitoreasca si cu potential turistic.

Sibiu, jud. Sibiu Str. Autogarii, nr. 8

Plot Area = 4.550 mp
Built Area = 798 mp

Disponibile pentru inchiriere spatii industriale pentru productie / depozit si spatii pentru activitate de birou. Acces auto si TIR din Str. Autogarii.

Bujoreni, jud. Valcea Sat Gura Vaii

Plot Area = 6.798 mp
Built Area = 35 mp

Adecvat pentru constructie de depozite sau spatii de productie. Posibilitate de schimbare a destinatiei spatiului, situat intr-o zona rurala pitoreasca si cu potential turistic.